9 Ekim 2017 Pazartesi

SEYAHAT MÜZİKLE DAHA GÜZEL


İnsanlar ikiye ayrılır: uzun yolculukları sevmeyenler ve yolculuk hiç bitmesin isteyenler. ☺ Uzun yolculuğu sevemeyenlere bu vesile ile sevdirmek için; zaten bayılanlara da ufak bir tavsiyede bulunmak için bu listeyi hazırlayıp, beğeninize sunduk. Buyurun, afiyetle dinleyin.
Amine- Senorita
Güzel bir yaz sabahı ve içiniz kıpır kıpırsa işte size eşlik edecek ve oturduğunuz yerde ufak çaplı dans figürleri sergiletecek o şarkı budur efendim.
Anne Marie- Ciao Adios
Hareketli bir şarkı daha. Sabah saatlerinde istediğiniz ortamda sizi keyiflendirmeye yetecektir.
Evgeny Grinko-Valse
Bu besteyle, tam olarak kafanızı cama yaslayıp uzaklara dalabilirsiniz. Artık eski sevgiliniz mi gelir aklınıza, platonik aşkınız mı orasını bilemeyiz. Ama biraz iç burkan bir melodisi olduğunu hatırlatalım.
Beethoven’s Silence- Ernesto Cortazar
Gece yolculuğu için klasik müzikler nedense hep daha uygunmuş gibi geliyor bize. Bu da onlardan biri. Yağmur da yağıyorsa şansınıza, huzur bulabileceğiniz bir parça.
Coldplay- Paradise
Coldplay efsanesi zaten tartışılmaz. Tüm parçalarını her an her yerde keyifle dinleyebilirsiniz. Öğleden sonra ya da güneşin batışı esnasında çok iyi gidecektir, bir deneyin.
Evanthia Reboutsika- Carousel
Hani cennet gibi yemyeşil dağları izlersiniz de mest olursunuz ya. Hah! Cennetten düşen ilk ezgi tanesi diyebiliriz bu parça için. ☺ Dingin ve yormayan melodisiyle uyuta da bilir sizi, bilemiyoruz.
Ian Carey- Keep On Rising
Güneşin doğuşu ya da sabahın o bereketli erken saatlerinde, içinizi umutla dolduracak parça, budur.
Imagine Dragons- Radioactive
Severek eşlik edeceğiniz ve defalarca sıkılmadan dinleyebileceğiniz bir parça.
Inna- Bad Boys
Eğlenceli ve yormayan, sempatik bir parça. Tavsiyemizdir.
John Newman –Love Me Again
İngiliz aksanını beğenenler için artı puanı olan bu şarkı da bayağı bir romantiktir hani. Seyahatinizde modunuzu yükselteceğinden hiç kuşkumuz yok.

Kendji Girac- Andalouse
Yolculuğunuz bitti ve ufak bir yürüyüşe mi çıkıyorsunuz? Tamam o zaman. İşte yanınıza yandaş, yolunuza yoldaş olacak parça burada. Sağolsun, Kendji kardeşimiz söylemiş.
Kendji Girac – Cool
Alın size mutlu edecek bir şarkı daha. Nedense yine sabahın erken saatlerine, açık bir hava için uygun olduğunu düşünüyoruz.
Massari- So Long
Yola yeni çıktınız ve heyecanlısınız. Buyurunuz, heyecan almalı, yatıştırmalık ve hareketli bir parça.
İncesaz- Eylül
Sakin bir akşam yemeği için çok yerinde bir seçim olacağına inanıyoruz. İncesaz güzelliğinden bahsetmeye zaten gerek yok. ☺
Otilia- Diamante
Romantik ve keyifli bir şarkı arıyorsanız, o şarkı bu şarkı. Biraz hareketli ama yine de hayallere daldırıp çıkartabilir. Bilginize. ☺
Tarkan- Aşk
Sabahın ilk ışıklarında, size çok tatlı hisler yaşatacağını umuyoruz. Güne Tarkanla başlamaktan daha güzel ne olabilir ki? ☺ Yolculukta hele, of kaymaklı ekmek kadayıfı.
Milow- Ayo Technology
Otelinize giriş yaptınız mı? Tamam o zaman. Yatağınıza uzanın ve yorgunluğunuzu bu sakin parçayla atın.





2 yorum:

  1. nefis bir playlist. ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  2. evgeny grinko nasıl bir adam yaa bayılıyorumm harika gerçekten liste teşekkürlerr

    YanıtlaSil