28 Haziran 2016 Salı

firma


Otobüs firmalarından çektiğim çileler artık beni ciddi anlamda yormaya başladı. Onlarca farklı firma değiştirmiş, bu hususta pek çok firmanın da bizleri büyük ölçü de mağdur ettiğini yaşamış biri olarak söylüyorum ki, tercih yaparken mutlaka büyük firmaları seçmenizde fayda var.

Şoför ve muavinin insanlara karşı tutumu, otobüs yolculuğundan sonra ki servis çilesi, işletmeye bir türlü ulaşamama, yolculuk esnasında eşyaların veya bagajların kaybolması… Buna benzer pek çok sorunu yaşamış birisiyim ve sizlere tercih yapma noktasında sadece güvenilir ve sektörün önde gelen firmalarını tercih etmenize dair bir hizmet bütününü sunuyorum. Bu da artık sorunsuzca yolculuklar yapmanıza ve güvenilir şirketleri seçmenize de katkı sağlayacak bir durumdur. Günümüzde artık birkaç otobüs satın alarak pek çok kişi “firma” algısına erişebiliyor, bu da genel anlamda yolcuların bilinmedik firmalara güvenerek yolculuk yapmasına ve sıkıntılar yaşamasına sebep oluyor. Bu noktada en önemli işlevsellik ise sizlere daima kıyaslamalar sunan ve belirlenen tarih aralıklarında istenen alana giden otobüsler arasında alternatifleri sunan bir site bulmaktır!

Eğer bunu yakalayabilirseniz birkaç farklı alternatifi gözden geçirip, yolculukların çok daha kayda değer ve kolay bir hale dönüşmesine de katkı sağlayabilirsiniz. Tabii ki bu aşamada tercihleri iyi belirlemek ve yolculukları daha da üst seviyeler de tutmak açısından güvenilir firma arayışını da en iyi şekilde üstlenmeyi ihmal etmeyin.


1 yorum:

  1. rabia hanım çok üzüldüm sizin adınıza. umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsınız. tavsiyeler için ayrıca teşekkürler

    YanıtlaSil